Party Party!

Sitter på bussen hem nu. När jag kommer hem blir det snabba ryck! Ska slänga i mig mat göra mig iordning. Sen drar jag till Peters föräldrar och efter det går jag ner till hävla lokalen på paaaaaaarty! Det är 20 års fest och avskedsfest i ett. Kommer sakna min Ellinor! Usch! jag kommer verkligen gråta floder ikväll.
Puss /e.
Ellinor och Jag <3

Torsdag 28/1-10

Idag har jag vart med Julia. Vi satt och prata om en det ena och en det andra. Det var trevligt även om det inte blev så länge. Jag satt här nu vid datorn och tänkte: Gud vad jag längtar efter Gossip girl! Vill att det ska komma igång igen nu. Hoppas på det snart. Men ska kila och käka nu.                     Puss och Godnatt! /e.

Torsdag...

Sitter i Hotell salen och försöker skriva på ett arbete, men funkar inte så bra. Men mina tjejer här verkar koncentrerade...eller ne dom började sjunga och dansa. Hahaha underbart när Klara och Frida gör det! Aja back to work!
Puss! /E.

Onsdag 27/1-10

Igår kväll var jag och hälsade på Peter. Frida följde med en stund och gjorde klart planeringen för idrotten. Just nu sitter jag i skolan och väntar på lektion. Senare ska jag, mamma och pappa till BUP. Hoppas på att det går bra.  /E.

Måndag

dagen har bestått av skola och att träffa johanna och sofie.
tjao!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0