Fredag 19/2-10

Sitter med syrran hemma och ska se en film nu. Vi har käkat pizza och tittat på Let's dance och OS. Och nu har vi övergått till popcorn. Härlig kväll. Imorgon blir det jobb och sedan 20 års fest för Sara. Hoppas ni har en underbar kväll. Nu ska jag kila till syrran hon är sjuk och lite nere så nu blir det fredagsmys... hoppas inte föräldrarna stör;)
Puss!/e.
Finnmonsterna Sofie och Elin!;)

Tisdag 16/2-10

Nu sitter jag på bussen på väg in till skolan. Igår var jag nästan ledig, hade en lektion mellan 2-halv 5. Idag så vet jag inte vad som kommer hända efter skolan. Sofie kommer kanske hem ikväll och då ska nog vi hitta på något. Imorgon är vi "lediga" igen pga. Macdator dag. Vi kommer få några uppgifter som vi ska göra på datorn tror jag. Längtar så till helgen. Hoppas på att få bilder som jag kan lägga ut senare. Den här helgen som var hade jag riktigt kul. Jocke och Robin Gustavsson hade 18 och 20 års fest tillsammans i folkparken. Tror det var över 200 pers som kom och en lokal så det heter duga. Nee grymt kul var det i alla fall!
/e.

Torsdag 11/2-10

Fasen vad irriterad jag är! Fick just en värsta dissen! Orkar inte med denna person mer så jag skiter i det. Det får vara upp till den nu. Sitter i alla fall just nu i hotellsalen och skriver på ett arbete som handlar om att vi ska planera en dröm resa. Så himla kul! Jag är så sugen på att åka! Men har inga pengar just nu och sen är det ju Peace and love i sommar så får se om jag kommer iväg i början av sommaren eller om jag får vänta. Aja ska jobba vidare nu!
Puss!/e.

Fredag 5/2-10

Just nu sitter jag på Sultans City i stan och njuter av mitt is te. Väntar på Cissi som kommer med "något över tre bussen" hahaha! Vi ska gå och köpa present till Sofie Bredell sen och jag ska försöka hitta något till Sandra Lind. Det kommer bli en helg full av aktiviteter. Ikväll ska jag på tjejkväll till Sofie Bredell. Imorgon ska jag jobba och sen in till stan på 20års fest hos Sandra. På söndag blir det nog bara lugnt om inget kommer upp.
Puss! /e.

Onsdag 3/2-10

En trevlig kväll i kväll. Pappa kom hem från affärsresan eller ja vad man nu ska kalla det. Och så kom Filip Björnlund hit och hälsade på en stund. Vi satt och fika och han fick testa lite på datorn vi fått av skolan. Delvis hittade han webb kameran och resultatet från den blev såhär:
Filip Nallis Björnlund! Tack för en trevlig kväll!
Godnatt på er! /e.

Tisdag 2/2-10

Har vaknat nu och sitter i skolan och väntar på lektion. Ikväll drar jag till Sofie Bredell och käkar födelsedags tårta. Nu när hälften är på praktik så kommer vi börja med en massa nya arbeten i skolan. Saknar Johanna Gillstam i skolan. Men jag hoppas hon har det bra på praktiken. Hon håller till på Kesäter i köket. Jag får höra av mig till henne ikväll efter jag kommit hem. Men nu ska jag dra på lektionen!
Puss!/ e.

Måndag 1/2-10

Bläää på skoldagen. En lång skoldag idag. Har inte hänt ett piss nästan. Sofie fyller 18 idag så Grattis till henne!:) Men skönt att vara hemma nu i alla fall. Nu ska jag fira pappa som fyller 49 idag! Grattis till lilla pappsen min också!
Puss / e.

RSS 2.0