Håll inte tillbaka...

Jag satt ute på balkongen och funderade över livet. Jag kom på att jag skulle iaf vara lycklig om inte morgondagen kom. Eftersom jag har försökt gett allt nu till dig. Jag har vart lycklig med dig, jag är lycklig med dig varenda sekund även om det inte är vi. Deför håller jag inte tillbaka, jag säger vad jag tycker, jag säger vad jag känner. Så jag säger till er alla håll inte tillbaka. Morgondagen kanske inte kommer och då ska man ha allt sagt. Då ska den man gillar/älskar få veta hur mycket man gillar/älskar den. Men man ska däremot inte sitta och vara rädd för morgondagen. Det kan vara en ny lycklig dag. Men för fram vad ni vill säga och håll inte tillbaka, det är det bästa man kan göra.

Puss/e.

Onsdag 9/6-10

Igår skrev jag sms, haha alla sms gick ungefär ut på att vi saknar varandra. Men saknar dig sjukt mycket. Du är världens underbaraste grabb. Men vi är otroliga att vi inte kunde hålla oss ifrån att skriva. Men ja längtar tills när vi ska träffas i alla fall.
Idag så ska jag ut till Harrys med brudarna. Det kommer nog bli kul, dock har vi ingen skjuts hem så man får väll se hur man kommer hem. Och på lördag blir det ju SOMMARLOV! Så jäkla skönt! På fredag tar min kusin Erik studenten. Ska hem till honom då och fira honom och Tom Lotterberg. Blir nog nice det där! Längtar grymt mycket till helgen och längtar grymt mycket till att träffa dig (du vet vem du är ;) ).
Puss/e.

Måndag 7/6-10

Shit vad trött jag är idag! Har knappt sovit något i natt och knappt kunna ätit något idag. Känner mig bara spy färdig varje gång jag stoppar mat i mun. Jag vill bara dra nu, utomlands eller någon annan stans. Skönt det vore om man kunde strejka från tankarna ibland, det vore ett lyft under dagarna. Men nu går inte det och man lär sig väll mer den svåra vägen antar jag. Men det är riktigt jävla hårt. Speciellt när man inte kan prata med denne person, får vara den nära, skratta med den och massa mer. Man skulle nog kunna beskriva det som ett stort tomrum som är lämnat kvar. Saknar honom.... men nu är det försent. Haha känner att sitta och lätta mitt hjärta på en blogg är väll inte det smartaste eftersom alla kan läsa det. Men skiter i det nu. Jag vet vart jag står och jag har mina vänner. Dom andra behöver inget mer veta. Men har fått grymt mycket stöd från mina vänner och det ska dom ha ett obeskrivligt stort tack för.

Puss/e.

PS. (Och jag vet bara bilder på mig, men har inte hittat min kamera och har inte pengar till någon ny än. Så ni får fortfarande stå ut.)


Tuff dag

Idag blir en tuff dag. Ska jobba och jag har knappt sovit i natt. Sen blir det att prata om allt som hänt, och sen fara till stugan där jag egentligen inte vill vistas nu. Men såklart jag ska fira Anton. Han fyllde år igår så grattis till honom föresten! Jaa, men nu blir det att fara till jobbet. Hoppas ni får en bra dag!

Puss/e.

Två hjärtan i krash...

Hur kan man vara så korkad som jag vart?! Helt sjukt! Förstör chansen som man hade nu sitter man bara och väntar på att sanden kommer rinna ut. Jag vill be om ursäkt 1000 gånger om, men vet att det inte blir bättre. Men jag hoppas att du fattat att det är dig jag tycker om, ingen annan som kommit i vägen. Idiotiskt dumt av mig att det skulle bli såhär... hoppas du kan förlåta mig tillslut.




RSS 2.0