Johanna 18 år!

Min lilla Johanniii fyller 18 idag. Grymt mycket Grattis! Ikväll ska vi dra till Joans och fira denna fina flicka. Hoppas grabbarna följer med. Våra brudar är iaf heeeelt klart på. Det här kommer bli toppen!:D Älskar dig Johanna och grattis på 18 årsdagen din icke minderåringa flicka!<3

En varm dag med mycket jobb - 19/5

Idag har jag kämpat med torpet. Frida och jag fixade till framsidan av trädgården en hel del. Grymt varmt var det däremot och mycket jobb. Men det blev inte helt klart. Men en bit på vägen är ju bra. Så nu ska jag koncentrera mig på insidan så jag kan flytta in möblerna. Men just nu på sekunden har jag lagt mig i sängen med en sour cream onion påse och Rush hour 2 på tv. Så säger godnatt nu! Puss/e.

...

Sitter i skolan på 3:ornas projektredovisning. Hittills har dom berättat om när dom tog hit 8:orna från Vidåker och om att dom gjort en kokbok för de ovana kockarna.Nu fortsätter det! Hörs! Puss/e.

Fight...

Shit vilken sjukt rolig kväll i lördags. Vi var några hos Johanna och Andreas och festa. Sedan Drog killarna in till stan och vi tjejer och Felicias två killkompisar var kvar i lägenheten. Vi dansade, pratade och spelade. Grymt kul var det. Senare på kvällen när Johanna gått och lagt sig och killarna kom hem så kom dom in i vardagsrummet med världens smile på läpparna. Dom slog sig ner lite coolt i soffan och på stolarna, sen blev det tyst i några sekunder tills Daniel utbrast " Jag var värsta hjälten på öltältet! Det var två killar som började bråka, den ena blev ner slagen och då hjälpte jag honom upp och sen höll jag i den killen som slog tills vakterna kom!". Andreas och Jonas höll med om att han var cool och helt extas. Hahaha så söta dom är! Dom alla var gryyymt stolta! Sen idag fick jag höra av Johanna att Andreas och Jonas hade berättat hela grejen för henne och upprepat flera gånger. Hahaha dom var så lyckliga!
Puss/e.

12 Maj

Sitter i skolan med Klara i entrén och har inte ett piss att göra. Så detta lär bli ett tråkigt inlägg. Kvällen kommer tillbringas med Frida Larsson, Filip Björnlund, Oskar Larsson, Klara Nilsson och Bellz Eriksson utav dom jag vet. Vi ska vara hos Klara och grilla och dricka lite smått, sedan drar det ner till öltältet därefter får man se. Jag har även fullt upp nu efter skolan. Ska vara hårfrisör, hahaha! Ne men ska rulla upp håret på farmor sen hem packa mina saker som jag behöver för att göra mig iordning och sedan åka till Frida för att färga hennes hår och fixa oss. Kvällen blir nog lyckad hoppas jag. Några fler som ska till öltältet? Ja, då ses vi där!
Puss/e.

God natt 11 Maj

Nu är jag klar med skolan för idag. Fixade klart svenskan. Känns skönt. Ungefär 2 timmar kvar till läggdags. Det kommer bli härligt att ta en natts sömn. Imorgon kväll blir det öltältet med Frida och Bellz. Det blir nog kul. Som ni ser ännu en blid på mig, ber om ursäkt men har inte så många bilder på andra efter min kamera blev stulen. Så ni får med andra ord nöja er så länge. Men ha det bra och god natt på er!
Puss/e.

11 Maj

Sitter och funderar på hur man ska göra. Vad som borde göras. Kommer inte fram till en ända vettig sak. Längtar till lilla Fridis min lilla ängel som ställt upp för mig under dessa svåra dagar. Stort beröm och tack till henne. Men nu är det skoldags så måste dra till bussen! Kanske lägger in nått inlägg ikväll när vi sitter i skolan. Lite dålig uppdatering på sistonde. Men nu får ni ha det bra så länge!
Puss /e.

RSS 2.0