Göteborg

Nu sitter jag på tåget på väg till Göteborg med hotelltjejerna. Hoppas på att det här kommer bli kul. Vi ska på en hotell mässa och vi blir bjudna på mat och boende av skolan. Har med mig kameran så kommer möjligtvis bilder här sen. Vi får även lite fritid som vi spenderar på stan och ska försöka träffa Freddie lite kort men det får vi se. Men jag har höga förväntningar på dt här och mina galna hotelltjejer. hahaha det kommer bli grymt! Så jag säger bara: " Göteborg, här kommer vi!"
Puss/e.

En dag med massa fläng.

En dag med massa fläng. Var på praktikplatsen idag och presenterade mig och såg mig lite runt. Shit vad fint dom gjort på båsenberga. Riktigt fräscht har det blivit. Dom som jobbade där verkade riktigt trevliga, så jag kommer nog trivas som fisken i vattnet. Ser fram emot praktiken lite nu i alla fall. Men kommer kännas som om man är hemma hela tiden så det blir väll lite jobbigt att inte komma iväg nått. Men....sovmorgon får man ju i alla fall.
Puss/e.

God morgon...

God morgon! Nu har jag och grabbarna vaknat och käkat frukost hemma hos Oskar Larsson. Vid tillfället sitter Björnlund, Anton, Oskar och Bjurling och spelar 7:an. Senare Blir det repning och ikväll så har vi konsert för att samla in pengar till Haiti. Hoppas på att det går bra. Kan inte texterna än men det ordnar nog sig.
Igår kväll åkte jag, frida, fredrik och kim och tog några öl på salambo. Sedan kom Josse och Malin dit. Det var super trevligt. Efter salambo åkte Frida, jag och några killar vi träffat på salambo hit till Oskar. Frida åkte hem senare på kvällen medans jag fick en sovplats. Så nu är det morgon och huvudet värker lite smått. Men nya tag för idag behöver jag vara pigg. Men ska vara social nu.
Puss på er /e.

Bröllop och träning...

Sitter hemma idag och inte mår så bra. Börjar komma på bättringsvägen nu iaf. Så blir nog skola imorgon. Mamma och Pappa har fått inbjudan från Calle och Sussana till deras bröllop. Jag är sååå avundsjuk! Jag vill också gå på bröllop. Jag vill klä upp mig ordentligt göra mig riktigt fin. Men nu är det ju så att jag inte får följa med. Men det är kul för Calle att han hittat en så söt tjej. Dom är så söta tillsammans. Grattis till dom iaf! På tal om nått annat så känner jag just nu att jag bara vill köpa ett krot och börja träna. Jag är så peppad. Och om det ska hända nått innan sommaren borde jag nog sätta igång snart. Jag får pusha på mamma och pappa med cashen;). Aja ha det bra!
Puss!/e.

Trevligt film mys!

Nu ska jag sitta och äta godis och mysa med syrran och pappa framför en film. Filmen heter "Public Enemies" och Johnny Depp har huvudrollen.  Hmmm...spännande! Det är en thriller på ca 2 tim och 14 minuter. Sedan blir det nog sova! Så god natt och puss!
/e.

Tisdagen 2/3-10

Nu sitter jag i skolan men Bellz och brudarna. Jag är sviiin hungrig. I helgen hade jag fest hemma hos mig. Det blev lyckat, förutom på slutet men heeelt okej var det iaf. Men jag fattar däremot inte varför det alltid ska bli bråk och tjaffs på fest. Kommer man inte dit för att ha kul? Men jaja, igår drog jag Johanna Gillstam och Filip Björnlund och fikade. Det var trevligt och mysigt. Och idag vaknade jag med humöret på topp, så jag ser fram emot dagen. Ska snart kila och äta så PUSS!
/e.

RSS 2.0